Παρέχουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες υπηρεσίες κάθετης μεταφοράς και μετακίνησης, με απόλυτο επαγγελματισμό και την μέγιστη ασφάλεια. Διότι δεν θεωρούμε τους πελάτες μας μόνο συνεργάτες αλλά και εργοδότες μας, είτε αφορά ιδιώτες είτε μεγάλες επιχειρήσεις. Οι παρακάτω υπηρεσίες μας αφορούν τόσο ανελκυστήρες κατοικιών όσο και επαγγελματικών χώρων.


Εγκατάσταση Ανελκυστήρα

Για κάθε νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα, εκπονούμε ειδική μελέτη κατόπιν αυτοψίας των χώρων. Στην μελέτη αυτή, περιλαμβάνονται εξειδικευμένες προτάσεις με στόχο  την αρτιότερη εξυπηρέτηση οποιασδήποτε ανάγκης του πελάτη μας, αλλά και αισθητικής του.

Περισσότερα

Συντήρηση Ανελκυστήρα

Η διαδικασία αυτή είναι υποχρεωτική και με ορισμένη συχνότητα. Η συχνότητα στην οποία γίνεται η συντήρηση  ενός ανελκυστήρα μπορεί να επιλεχθεί από πελάτες μας στο πλαίσιο συγκεκριμένων επιλογών. Στην ANSER HELLAS θεωρούμε πως δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος

Περισσότερα

Επισκευή Ανελκυστήρα

Επισκευή σε έναν ανελκυστήρα θεωρείται ένα εύρος εργασιών με τη χρήση ανταλλακτικών ή μη.Έχουμε την τεχνογνωσία, την ικανότητα καθώς και την εμπειρία των 42 ετών να επισκευάζουμε οποιοδήποτε ανελκυστήρα. 

Περισσότερα

Αναβάθμιση Ανελκυστήρα

Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας είτε λόγω απαίτησης προς πιστοποίησή τους είτε λόγω δικής σας επιθυμίας. Και εδώ έχουμε την τεχνογνωσία, την ικανότητα καθώς και την εμπειρία των 42 ετών να αναβαθμίσουμε οποιονδήποτε ανελκυστήρα με υλικά και εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά των πιο αξιόπιστων οίκων.

Περισσότερα

Πιστοποίηση Ανελκυστήρων

Σε περίπτωση που ο ανελκυστήρας χρήζει πιστοποίησης λόγω μη ύπαρξης πιστοποιητικού από εξειδικευμένο και διαπιστευμένο φορέα, εμείς αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε αυτή την υπηρεσία. Η διαδικασία αφορά τον έλεγχο που πρέπει να γίνει από τον φορέα και την καταχώρηση στο μητρώο των ανελκυστήρων. 

Περισσότερα
 

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

  • 40 Εκκλησιών 11 Βύρωνας, Τ.Κ. 16231
  • Tηλ. 210 7645207 Fax: 210 7645710
  • anser_hellas[at]hotmail.com
  • www.anserhellas-serpanos.gr